نمايندگي فروش جلد عينك به همراه تمام وسايل جانبي نمايندگي فروش جلد عينك به همراه تمام وسايل جانبي .

نمايندگي فروش جلد عينك به همراه تمام وسايل جانبي

تنواع بيماري هاي چشم

چشم يكي از حساس‌ترين اندام‌هاي بدن است كه در نتيجه حفظ و مراقبت از آن نيز از اهميت و حساسيت بسيار بالايي برخوردار مي‌باشد. لذا به منظور آشنايي با مشكلات و عوارض مربوط به اين عضو از بدن، شيواكاور از شما دعوت مي‌كند كه اين پُست را با دقت مطالعه كنيد.

 

انواع بيماري‌هاي چشمي

بيماري‌هاي قرنيه و ملتحمه

  • ورم ملتحمه (كنژنكتيويت)
  • پينگكولا
  • ناخنك
  • خشكي چشم

 

بيماري‌هاي شبكيه

  • تاري ديد
  • جرقه‌هاي نوراني يا مگس پران

 

بيماري‌هاي پلك و كاسۀ چشم

  • گل مژه
  • بلفاريت
  • آنتروپيون

شُلي و پُف پلك

  • ورم پلك
  • شالازيون
  • اكتروپيون

انواع بيماري‌هاي چشم

آب مرواريد (Cataract)

مي‌توان گفت آب مرواريد گسترده‌ترين بيماري چشمي است كه معمولاً در سنين بالا ايجاد مي‌شود. در آب مرواريد، عدسي چشم حساسيت خود را از دست مي‌دهد و نور به خوبي به روي شبكيه متمركز نمي‌شود. آب مرواريد بيشتر در افرادي كه از الكل يا سيگار بيش از حد استفاده مي كنند، يا افراد داراي اضافه وزن، مبتلايان به ديابت يا فشار خون بالا يا افرادي كه داروهاي خاصي مثل داروهاي استروئيدي مصرف مي‌كنند و يا افرادي كه به طور طولاني مدت در معرض تابش نور خورشيد قرار دارند، به چشم مي‌خورد. البته زمينۀ ژنتيكي نيز در آب مرواريد بي‌تأثير نيست.

درمان آب مرواريد: در مراحل اوليه درماني، استفاده از عينك آفتابي مناسب توصيه مي‌شود. ولي به طور كلي امروزه راحت‌ترين روش درمان آب مرواريد عمل جراحي است كه تا مدت ها اثر بخشي لازم را دارد.

 

بلفاريت

بلفاريت يك نوع عفونت باكتريايي در ناحيۀ پلك و مژه است. بدين ترتيب كه غده چربي در لبه پلك‌ها بسته مي‌شود و پلك متورم و درون چشم قرمز مي‌گردد و رگه‌هاي قرمز خون در آن مشاهده مي‌شود. اين بيماري گاه بر اثر حساسيت به قطره‌هاي چشمي نيز ايجاد شود.

درمان بلفاريت: ابتدا پلك را با كمي شامپو بچه بشوييد. سپس با حوله تميز و خشك كنيد. در طي چند روز مي‌توانيد از كمپرس آب گرم در محل استفاده كنيد و اگر بهبود پيدا نكرد، به پزشك مراجعه كنيد. سعي كنيد در مدت درمان بلفاريت، از لوازم آرايش استفاده نكنيد و به چشم دست نزنيد.

 

كوررنگي

كوررنگي عبارت است از ناتواني در تشخيص رنگ‌هاي خاص كه بيشتر جنبۀ ارثي دارد. اين بيماري باعث آسيب به مغز يا چشم مي‌شود. كوررنگي مي‌تواند به صورت:

  • كوررنگي قرمز سبز
  • كور رنگي آبي زد
  • و تلفيقي از هر دو ناكوه كوررنگي بالا

باشد. شايع‌ترين روش تشخيص كوررنگي استفاده از كارت‌هاي مخصوص طراحي شده با نقاط رنگي است كه چشم را تحريك مي‌كنند و كمك مي‌كنند كه چشم بتواند رنگ‌ها را تشخيص دهد.

 

بيماري ورم ملتحمه يا كانژانكتيويتي

در بيماري ورم ملتحمه، يك لايه شفاف، قسمت سفيدي چشم و ناحيۀ زير پلك آن را مي‌پوشاند و چشم‌ها مدام اشكي و همراه با خارش، سوزش و قرمزي هستند. در اين بيماري كه چشم به نور حساسيت پيدا مي‌كند، عامل ويروسي، باكتريايي و گاه آلرژي‌هاي محيطي نقش دارند.

ادامه مطلب: https://shivacover.com/انواع-بيماري%e2%80%8cهاي-چشم/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۵۲:۴۴ توسط:نوري موضوع:

افتادگي پلك

پتوز: افتادگي پلك علل و درمان

اگر چشمان شما افتاده است، مي تواند نشانه پتوز يا افتادگي پلك باشد. اين مي تواند ناشي از آسيب عصبي، شرايط پزشكي زمينه اي، يا عوامل جدي تر مانند سكته مغزي يا اختلالات عصبي باشد.

پتوز چيست؟

افتادگي پلك پاتولوژيك كه پتوز نيز ناميده مي شود، ممكن است به دليل ضربه، سن يا اختلالات پزشكي مختلف رخ دهد.

اين وضعيت زماني كه يك چشم را درگير مي كند پتوز يك طرفه و هنگامي كه هر دو چشم را درگير مي كند پتوز دو طرفه ناميده مي شود.

ممكن است بيايد و برود يا دائمي باشد. اين مي تواند در بدو تولد وجود داشته باشد، جايي كه به عنوان پتوز مادرزادي شناخته مي شود، يا مي توانيد بعداً در زندگي به آن مبتلا شويد، كه به عنوان پتوز اكتسابي شناخته مي شود.

بسته به شدت عارضه، افتادگي پلك بالايي بسته به ميزان انسداد مردمك مي‌تواند ديد را مسدود كرده يا تا حد زيادي كاهش دهد.

در بيشتر موارد، اين وضعيت به طور طبيعي يا از طريق مداخله پزشكي برطرف مي شود.

چه كساني دچار افتادگي پلك مي شوند؟

علل مختلفي براي افتادگي پلك وجود دارد كه از علل طبيعي تا شرايط جدي‌تر را شامل مي‌شود. پزشك شما مي تواند به شما كمك كند تا بفهميد چه چيزي باعث اين مشكل شده است.

هر كسي ممكن است دچار افتادگي پلك شود، و تفاوت قابل توجهي در شيوع بين زن و مرد يا بين قوميت ها وجود ندارد.

با اين حال، به دليل روند طبيعي پيري، بيشتر در افراد مسن شايع است. عضله بالابرنده مسئول بالا بردن پلك است. با افزايش سن، آن عضله مي تواند كشيده شود و در نتيجه باعث افتادن پلك شود.

البته به خاطر داشته باشيد كه افراد در هر سني ممكن است تحت تاثير اين بيماري قرار بگيرند. در واقع، گاهي اوقات نوزادان با آن به دنيا مي آيند، اگرچه اين اتفاق نادر است.

گاهي اوقات علت دقيق ناشناخته است، اما گاهي اوقات ممكن است به دليل تروما باشد. همچنين مي تواند عصبي باشد.

فرزندان

شايع ترين علت پتوز مادرزادي اين است كه عضله بالابرنده به درستي رشد نمي كند. كودكاني كه پتوز دارند نيز ممكن است دچار آمبليوپي شوند كه معمولا به عنوان تنبلي چشم شناخته مي شود. اين اختلال همچنين مي تواند ديد آنها را به تاخير بياندازد يا محدود كند.

عوامل خطر افتادگي پلك چيست؟

برخي شرايط پزشكي نيز مي توانند شما را در معرض خطر افتادگي پلك قرار دهند.

شرايط پزشكي

اگر پلك هاي شما افتاده است، مي تواند نشانه اي از يك بيماري زمينه اي باشد، به خصوص اگر اين مشكل هر دو پلك را تحت تاثير قرار دهد.

اگر فقط يكي از پلك هاي شما افتادگي داشته باشد، ممكن است در نتيجه آسيب عصبي يا گل مژه موقتي باشد. ليزيك معمولي يا جراحي آب مرواريد گاهي اوقات مقصر ايجاد پتوز است كه در نتيجه كشش عضله يا تاندون است.

شرايط جدي

در برخي موارد، افتادگي پلك به دليل شرايط جدي تري مانند سكته مغزي، تومور مغزي يا سرطان اعصاب يا ماهيچه ها ايجاد مي شود.

اختلالات عصبي كه بر اعصاب يا ماهيچه هاي چشم تأثير مي گذارد - مانند مياستني گراويس - نيز مي تواند منجر به پتوز شود.

علائم افتادگي پلك چيست؟

علامت اصلي افتادگي پلك اين است كه يك يا هر دو پلك بالايي افتادگي دارند. در برخي موارد، اين مي تواند بينايي شما را تحت تاثير قرار دهد. با اين حال، بسياري از مردم متوجه مي شوند كه افتادگي پلك به سختي قابل توجه است يا هميشه اتفاق نمي افتد.

همچنين ممكن است چشمان شما به شدت خشك يا آبريزش باشد و ممكن است متوجه شويد كه صورتتان خسته يا خسته به نظر مي رسد.

نواحي اصلي كه تحت تأثير قرار مي گيرند، اطراف چشم ها هستند و ممكن است درد را تجربه كنيد، كه همچنين مي تواند باعث خسته به نظر رسيدن شما شود.

برخي از افراد مبتلا به پتوز شديد ممكن است مجبور باشند سر خود را به سمت عقب خم كنند تا هميشه هنگام صحبت كردن، حتي زماني كه يك مكالمه عادي دارند، ببينند.

پزشك بايد افتادگي مداوم پلك را بررسي كند تا مطمئن شود كه هيچ بيماري زمينه اي وجود ندارد. اين امر به ويژه در صورتي مهم است كه متوجه شويد سردردهاي ميگرني يا ساير مسائل از اولين باري كه متوجه افتادگي شديد ظاهر شده اند.

افتادگي پلك چگونه تشخيص داده مي شود؟

پزشك شما احتمالا يك معاينه فيزيكي انجام مي دهد و از شما در مورد سابقه پزشكي شما مي پرسد. هنگامي كه توضيح داديد كه پلك‌هايتان چند وقت يك بار افتادگي مي‌كنند و مدت زماني كه اين اتفاق افتاده است، پزشك آزمايش‌هايي را براي يافتن علت انجام مي‌دهد.

آنها ممكن است يك معاينه لامپ شكاف را انجام دهند تا پزشك شما بتواند با كمك نور با شدت بالا، چشم شما را از نزديك ببيند. ممكن است چشمان شما براي اين معاينه گشاد شده باشد، بنابراين ممكن است كمي ناراحتي چشمي را تجربه كنيد.

يكي ديگر از معايناتي كه مي توان براي تشخيص مشكلاتي مانند افتادگي پلك استفاده كرد، تست تنسيلون است.

پزشك شما ممكن است دارويي به نام تنسيلون، كه به طور كلي به عنوان ادروفونيوم شناخته مي شود، به يكي از رگ هاي شما تزريق كند. ممكن است از شما خواسته شود كه پاهاي خود را ضربدري و باز كنيد يا چند بار بايستيد و بنشينيد.

پزشك شما را تحت نظر خواهد گرفت تا ببيند آيا تنسيلون قدرت عضلاني شما را بهبود مي بخشد يا خير. اين به آنها كمك مي كند تا تشخيص دهند كه آيا بيماري به نام مياستني گراويس باعث افتادگي پلك مي شود يا خير.

ترجمه اين مقاله متعلق به تيم شيوا كاور مي باشد.

منبع: https://www.healthline.com/health/eyelid-drooping#diagnosis


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۵۵:۱۶ توسط:نوري موضوع:

اقدامات و مراقبت‌ها براي جلوگيري از عينكي شدن

5نكته طلايي براي مراقبت از عينك

عينك و عينك آفتابي شما لوازم جانبي ضروري هستند و به همين دليل بايد همان توجهي را داشته باشند كه معمولاً به نيمه ديگر خود، ماشين يا ژاكت مورد علاقه خود مي كنيد.

عينك‌ها در تماس نزديك با پوست شما زندگي مي‌كنند، آن‌ها با همان ماجراجويي‌ها و آزمايش‌هايي در جنگل بتوني مواجه مي‌شوند كه شما انجام مي‌دهيد و درست مانند شما، تا پايان روز مستحق يك دوش طولاني و داغ هستند.

همچنين شما با رعايت برخي موارد ميتوانيد از عينكي شدن جلو گيري كنيد.

1. آنها را نادرست قرار ندهيد

بياييد با يك درام آشنا شروع كنيم: شما به خانه مي‌رسيد - مشخصاً خسته و مضطرب - و عينك‌هايتان را برمي‌داريد و روي ميز ورودي، روي تخت، يا شايد كنار سينك مي‌گذاريد؟

براي افراد نزديك‌بين، اين آغاز سفري شبيه به اينديانا جونز در جستجوي عينك گمشده است، كه در اين بين مي‌توان خراشيد، خم شد يا بدتر از آن، روي آن نشست.

راه حل: عادت كنيد هميشه عينك خود را در يك مكان قرار دهيد و به درستي آنها را در حالي كه لنزهايشان رو به بالا باشد، پايين بياوريد يا بهتر است آنها را در جعبه سخت خود نگهداري كنيد.

2. خشك شويي

در طول روز علاوه بر اثر انگشت گاه به گاه، عينك شما به دليل گرد و غبار، آلودگي و عرق كثيف مي شود.

براي اينكه آنها عالي و تميز به نظر برسند، دستمال كاغذي، دستمال و دم پيراهن خود را فراموش كنيد. مهم است كه به طور منظم لنزها و قسمت‌هايي از فريم را كه با پوستتان تماس دارند با استفاده از يك پارچه ميكروفيبر بدون پرز - كه معمولاً همراه با عينك عرضه مي‌شود يا در اكثر فروشگاه‌هاي اپتيكال موجود است - «خشكشويي» كنيد.

3. آنها را بشوييد

اگر لنزها به‌خصوص كثيف هستند، بايد عينك‌هاي شما را با جريان ملايم آب ولرم و صابون مايع خنثي و غير روغني به‌درستي بشوييد. حتماً لنزها و قاب را با يك پارچه تميز و نرم كاملاً بشوييد و با دقت خشك كنيد.

از طرف ديگر، مي‌توانيد از اسپري تميزكننده لنز براي عينك استفاده كنيد، كه معمولاً در داروخانه يا اكثر فروشگاه‌هاي اپتيكال يافت مي‌شود.

4. از هر دو دست استفاده كنيد

در فيلم‌ها، وقتي كسي با يك دست عينكش را برمي‌دارد، مي‌دانيم كه يك اتفاق جالب يا دراماتيك در شرف وقوع است. متأسفانه اين فقط در هاليوود به خوبي جواب مي دهد.

در واقعيت روزمره، اين حركت نمادين مي‌تواند پيچ‌ها را باز كند يا به مرور زمان قاب عينك را نادرست تراز كند. بنابراين، مگر اينكه مناسبت مستلزم ساخت فيلم تام كروز مستقيماً از ماموريت غيرممكن باشد، بايد از هر دو دست خود براي گذاشتن و برداشتن عينك خود استفاده كنيد.

اگر عينك روي بيني شما ليز خورد يا خيلي سفت به نظر مي رسد، بايد به نزديكترين فروشگاه اپتيكال برويد تا آنها را تنظيم كنيد.

5. به درستي ذخيره كنيد

بياييد اعتراف كنيم، هنگامي كه عينك خود را نمي‌زنيد، نگه داشتن عينك روي سر، انداختن آن در كوله پشتي يا حتي رها كردن آن در محفظه دستكش در زماني كه عجله داريد، آسان‌تر است.

با اين حال، اين نوع رفتار باعث ماندگاري عينك شما نمي شود. هنگامي كه از آنها استفاده نمي كنيد، بايد آنها را در يك كيف شيشه اي نگهداري كنيد تا از گرد و غبار و آسيب محافظت شود.

منبع: https://www.tbdeyewear.com/en/blog/post/5-golden-tips-to-take-care-of-your-eyeglasses

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۴۲:۱۸ توسط:نوري موضوع:

انواع بيماري چشم

چشم يكي از حساس‌ترين اندام‌هاي بدن است كه در نتيجه حفظ و مراقبت از آن نيز از اهميت و حساسيت بسيار بالايي برخوردار مي‌باشد. لذا به منظور آشنايي با مشكلات و عوارض مربوط به اين عضو از بدن، شيواكاور از شما دعوت مي‌كند كه اين پُست را با دقت مطالعه كنيد.

 

انواع بيماري‌هاي چشمي

بيماري‌هاي قرنيه و ملتحمه

  • ورم ملتحمه (كنژنكتيويت)
  • پينگكولا
  • ناخنك
  • خشكي چشم

 

بيماري‌هاي شبكيه

  • تاري ديد
  • جرقه‌هاي نوراني يا مگس پران

 

بيماري‌هاي پلك و كاسۀ چشم

  • گل مژه
  • بلفاريت
  • آنتروپيون

شُلي و پُف پلك

  • ورم پلك
  • شالازيون
  • اكتروپيون

انواع بيماري‌هاي چشم

آب مرواريد (Cataract)

مي‌توان گفت آب مرواريد گسترده‌ترين بيماري چشمي است كه معمولاً در سنين بالا ايجاد مي‌شود. در آب مرواريد، عدسي چشم حساسيت خود را از دست مي‌دهد و نور به خوبي به روي شبكيه متمركز نمي‌شود. آب مرواريد بيشتر در افرادي كه از الكل يا سيگار بيش از حد استفاده مي كنند، يا افراد داراي اضافه وزن، مبتلايان به ديابت يا فشار خون بالا يا افرادي كه داروهاي خاصي مثل داروهاي استروئيدي مصرف مي‌كنند و يا افرادي كه به طور طولاني مدت در معرض تابش نور خورشيد قرار دارند، به چشم مي‌خورد. البته زمينۀ ژنتيكي نيز در آب مرواريد بي‌تأثير نيست.

درمان آب مرواريد: در مراحل اوليه درماني، استفاده از عينك آفتابي مناسب توصيه مي‌شود. ولي به طور كلي امروزه راحت‌ترين روش درمان آب مرواريد عمل جراحي است كه تا مدت ها اثر بخشي لازم را دارد.

 

بلفاريت

بلفاريت يك نوع عفونت باكتريايي در ناحيۀ پلك و مژه است. بدين ترتيب كه غده چربي در لبه پلك‌ها بسته مي‌شود و پلك متورم و درون چشم قرمز مي‌گردد و رگه‌هاي قرمز خون در آن مشاهده مي‌شود. اين بيماري گاه بر اثر حساسيت به قطره‌هاي چشمي نيز ايجاد شود.

درمان بلفاريت: ابتدا پلك را با كمي شامپو بچه بشوييد. سپس با حوله تميز و خشك كنيد. در طي چند روز مي‌توانيد از كمپرس آب گرم در محل استفاده كنيد و اگر بهبود پيدا نكرد، به پزشك مراجعه كنيد. سعي كنيد در مدت درمان بلفاريت، از لوازم آرايش استفاده نكنيد و به چشم دست نزنيد.

 

كوررنگي

كوررنگي عبارت است از ناتواني در تشخيص رنگ‌هاي خاص كه بيشتر جنبۀ ارثي دارد. اين بيماري باعث آسيب به مغز يا چشم مي‌شود. كوررنگي مي‌تواند به صورت:

  • كوررنگي قرمز سبز
  • كور رنگي آبي زد
  • و تلفيقي از هر دو ناكوه كوررنگي بالا

باشد. شايع‌ترين روش تشخيص كوررنگي استفاده از كارت‌هاي مخصوص طراحي شده با نقاط رنگي است كه چشم را تحريك مي‌كنند و كمك مي‌كنند كه چشم بتواند رنگ‌ها را تشخيص دهد.

 

بيماري ورم ملتحمه يا كانژانكتيويتي

در بيماري ورم ملتحمه، يك لايه شفاف، قسمت سفيدي چشم و ناحيۀ زير پلك آن را مي‌پوشاند و چشم‌ها مدام اشكي و همراه با خارش، سوزش و قرمزي هستند. در اين بيماري كه چشم به نور حساسيت پيدا مي‌كند، عامل ويروسي، باكتريايي و گاه آلرژي‌هاي محيطي نقش دارند.

 

رتينوپاتي

هر نوع آسيب به شبكيه چشم (رتين) مي‌تواند باعث بروز رتينوپاتي شود. اين بيماري يكي از عوارض بيماري ديابت است و مي‌تواند به نابينايي ختم شود. اگر دچار رتينوپاتي ديابتي هستيد، ممكن است از حساسيت شديد به نور رنج ببريد.

درمان رتينوپاتي ديابتي: درمان رتينوپاتي ديابتي باعث كندي يا جلوگيري از نابينايي مي‌شود. درمان رگ‌هاي خوني به وسيله ليزر مي تواند جلوي خون‌ريزي غير طبيعي بر روي شبكيه را بگيرد.

ادامه مطلب: https://shivacover.com/انواع-بيماري%e2%80%8cهاي-چشم/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۱۴:۱۹ توسط:نوري موضوع:

انواع بيماري چشم

چشم يكي از حساس‌ترين اندام‌هاي بدن است كه در نتيجه حفظ و مراقبت از آن نيز از اهميت و حساسيت بسيار بالايي برخوردار مي‌باشد. لذا به منظور آشنايي با مشكلات و عوارض مربوط به اين عضو از بدن، شيواكاور از شما دعوت مي‌كند كه اين پُست را با دقت مطالعه كنيد.

 

انواع بيماري‌هاي چشمي

بيماري‌هاي قرنيه و ملتحمه

  • ورم ملتحمه (كنژنكتيويت)
  • پينگكولا
  • ناخنك
  • خشكي چشم

 

بيماري‌هاي شبكيه

  • تاري ديد
  • جرقه‌هاي نوراني يا مگس پران

 

بيماري‌هاي پلك و كاسۀ چشم

  • گل مژه
  • بلفاريت
  • آنتروپيون

شُلي و پُف پلك

  • ورم پلك
  • شالازيون
  • اكتروپيون

انواع بيماري‌هاي چشم

آب مرواريد (Cataract)

مي‌توان گفت آب مرواريد گسترده‌ترين بيماري چشمي است كه معمولاً در سنين بالا ايجاد مي‌شود. در آب مرواريد، عدسي چشم حساسيت خود را از دست مي‌دهد و نور به خوبي به روي شبكيه متمركز نمي‌شود. آب مرواريد بيشتر در افرادي كه از الكل يا سيگار بيش از حد استفاده مي كنند، يا افراد داراي اضافه وزن، مبتلايان به ديابت يا فشار خون بالا يا افرادي كه داروهاي خاصي مثل داروهاي استروئيدي مصرف مي‌كنند و يا افرادي كه به طور طولاني مدت در معرض تابش نور خورشيد قرار دارند، به چشم مي‌خورد. البته زمينۀ ژنتيكي نيز در آب مرواريد بي‌تأثير نيست.

درمان آب مرواريد: در مراحل اوليه درماني، استفاده از عينك آفتابي مناسب توصيه مي‌شود. ولي به طور كلي امروزه راحت‌ترين روش درمان آب مرواريد عمل جراحي است كه تا مدت ها اثر بخشي لازم را دارد.

 

بلفاريت

بلفاريت يك نوع عفونت باكتريايي در ناحيۀ پلك و مژه است. بدين ترتيب كه غده چربي در لبه پلك‌ها بسته مي‌شود و پلك متورم و درون چشم قرمز مي‌گردد و رگه‌هاي قرمز خون در آن مشاهده مي‌شود. اين بيماري گاه بر اثر حساسيت به قطره‌هاي چشمي نيز ايجاد شود.

درمان بلفاريت: ابتدا پلك را با كمي شامپو بچه بشوييد. سپس با حوله تميز و خشك كنيد. در طي چند روز مي‌توانيد از كمپرس آب گرم در محل استفاده كنيد و اگر بهبود پيدا نكرد، به پزشك مراجعه كنيد. سعي كنيد در مدت درمان بلفاريت، از لوازم آرايش استفاده نكنيد و به چشم دست نزنيد.

 

كوررنگي

كوررنگي عبارت است از ناتواني در تشخيص رنگ‌هاي خاص كه بيشتر جنبۀ ارثي دارد. اين بيماري باعث آسيب به مغز يا چشم مي‌شود. كوررنگي مي‌تواند به صورت:

  • كوررنگي قرمز سبز
  • كور رنگي آبي زد
  • و تلفيقي از هر دو ناكوه كوررنگي بالا

باشد. شايع‌ترين روش تشخيص كوررنگي استفاده از كارت‌هاي مخصوص طراحي شده با نقاط رنگي است كه چشم را تحريك مي‌كنند و كمك مي‌كنند كه چشم بتواند رنگ‌ها را تشخيص دهد.

 

بيماري ورم ملتحمه يا كانژانكتيويتي

در بيماري ورم ملتحمه، يك لايه شفاف، قسمت سفيدي چشم و ناحيۀ زير پلك آن را مي‌پوشاند و چشم‌ها مدام اشكي و همراه با خارش، سوزش و قرمزي هستند. در اين بيماري كه چشم به نور حساسيت پيدا مي‌كند، عامل ويروسي، باكتريايي و گاه آلرژي‌هاي محيطي نقش دارند.

 

رتينوپاتي

هر نوع آسيب به شبكيه چشم (رتين) مي‌تواند باعث بروز رتينوپاتي شود. اين بيماري يكي از عوارض بيماري ديابت است و مي‌تواند به نابينايي ختم شود. اگر دچار رتينوپاتي ديابتي هستيد، ممكن است از حساسيت شديد به نور رنج ببريد.

درمان رتينوپاتي ديابتي: درمان رتينوپاتي ديابتي باعث كندي يا جلوگيري از نابينايي مي‌شود. درمان رگ‌هاي خوني به وسيله ليزر مي تواند جلوي خون‌ريزي غير طبيعي بر روي شبكيه را بگيرد.

ادامه مطلب: https://shivacover.com/انواع-بيماري%e2%80%8cهاي-چشم/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۱۳:۰۶ توسط:نوري موضوع: